Aquest any comencem amb novetats a les nostres Cases Rurals!!!!
Per la reserva de 2 nits a qualsevol de les nostres cases podreu gaudir d'un dels nostres packs!!!
** Els packs només s’aplicaràn a les reserves realitzades a través de la nostra página web i amb una estança mínima de 2 nitsPACK DE CALÇOTADA

L'origen de les calçotades és remunta a finals del segle XIX quan un pagès de la zona de Valls va descobrir per casualitat que en preparar unes cebes a la brasa, les quals se li varen cremar, en lloc de llençar-les va tenir la idea de pelar-les i d'aquesta manera va descobrir que el seu interior era tendre i gustós. Vet aquí com aquesta tradició es va estendre arreu del territori Català.
I per això volem donar a conèixer I gaudir d'aquesta tradició de les nostres terres als nostres clients.
Inclou: Una visita guiada pel poble i una teula de calçots.
 PACK SANT VALENTÍ

Aquesta és una tradició importada d'Itàlia i el seu origen es remunta a l'època de l'imperí Romà. Sant valentí era un sacerdot del segle III que celebrava matrimonis en secret. D'aquí ve la seva popularitat i el motiu pel qual és el patró dels enamorats.
Inclou: Esmorzar en una casa del segle XV i un tast dirigida de vins D.O. Costers del Segre.
 PACK MARIDATGE DE VINS

Com ja sabeu aquesta és una terra de vins i per això us volem oferir una "tast" perquè pugueu degustar aquest producte, gaudir-lo i apreciar tots els aromes i matisos ens ofereix al nostre paladar.
Inclou: Un tast dirigit de vins D.O. Costers del Segre en un dels cellers locals.


PACK DELS CASTELLS

Catalunya és una terra de Castells de frontera i és per això que posseeix una gran herència medieval.
En són una prova les 600 fortaleses, torres de guaita, cases fortes i viles closes escampades pels diversos punts de la geografia Catalana.
I per aquest motiu us oferim la possibilitat de poder gaudir I endinsar-vos en els magnífics Castells i conèixer de més a prop les històries que s'amaguen entre les seves parets.
Inclou: Una entrada gratuïta per a visitar 2 castells.