Visites guiades per la vila de Verdú. L’Oficina de Turisme de Verdú ofereix visites guiades als llocs més emblemàtics de la vila:

  • El Castell
  • L'Església Parroquial de Santa Maria
  • La casa-santuari de Sant Pere Claver
  • La font de Sta. Magdalena
  • L’ermita de St. Miquel

 

Torre del Castell. Des de la seva reconstrucció, es pot pujar a la torre del castell i veure impressionants vistes del poble i del seu entorn.

 

Museu d’arqueologia. Recull d’objectes de la col·lecció arqueològica de Ramon Boleda, exposició dels treballs arqueològics del poblat ibèric dels Estinclells de Verdú i restes d’altres poblats ibèrics.

 

Ceràmica. La tradició més important de Verdú és la ceràmica. Hi ha diversos tallers on realitzen els seus propis càntirs o sellons negres d’aigua fresca.

 

Cal Talaveró vital. Galeria d'art i Centre de Ioga i Teràpies Naturals.

 

Fundació Tekhnikós. Fundació que desenvolupa línies d’activitat de programes INTERACCIÓ, PLANETARI, DOCUMENTS i MÚSICA que ajuden a persones amb discapacitat.

 

Miró a taula: restaurant que fusiona l’art i la gastronomia.

 

Festa de la Verema: Primer cap de setmana d’octubre.

 

Festa Major de Verdú: primer cap de setmana de setembre.

 

Festa Major de St. Flavià: segona setmana de gener.

 

Camí Ignasià: és un camí de pelegrinació que comença a la casa natal de Sant Ignasi, al santuari de Loiola, a Guipúscoa i acaba a la Cova de Manresa La ruta transcorre per cinc comunitats autònomes, amb 650 Km dividits en 27 etapes. A l'etapa 23 de Catalunya, Palau d’Anglesola – Verdú, us podreu allotjar a les nostres cases.

 

Ruta a peu i amb BTT: GR-3 i PR-25: l’Ondara, Verdú i el Corb. És un recorregut mitjà, d’una distància de 17,250 km i una durada de 4 h i 20 min a peu, amb un desnivell de +120 m i – de 240 m. El recorregut d’anada es fa pel GR-3 (Tàrrega-Verdú-Guimerà) i de tornada pel C25 (Guimerà-Verdú-el Talladell-Tàrrega).