Verdú, terra de vins
Sabeu que Verdú és sinònim de natura, calma i gastronomia?
En unes setmanes començarà la verema, per això ara, veure els ceps ben plens és un autèntic espectacle ja que el raïm ja comença a canviar de color: les varietat blanques passen del verd al daurat i les varietat negres del verd al vermell suau i que s’acabarà convertint a un color morat fosc.En la nostra zona hi trobareu la Denominació d’Origen Costers del Segre i quina millor manera que conèixer les terres de Ponent que a través dels nostres vins?
Si sou de fer enoturisme, és parada obligatòria. Us recomanem fer un cop d’ull a http://www.costersdelsegre.es/ per conèixer la nostra D.O. i les particularitats que la zona de climes extrems ofereix als seus vins.

Si a més a més us agrada caminar, podeu gaudir de la ruta a peu Verdú- Guimerà- Nalec- El Vilet- Sant Martí- Verdú i us permetrà gaudir d’aquest magnífic paisatge de vinyes de la Vall del Corb.
http://www.verdu.cat/el-municipi/turisme/rutes/verdu-guimera-nalec-el-vilet-sant-marti-verduDeixeu recomanar-nos per fer maridatges de vi o bé tastar els nostres vins D.O. als restaurants de la zona, gaudireu d’una experiència única resultat de la combinació de la calma i tranquil·litat de Verdú, l’excel·lència de la nostra cultura vinícola i gastronòmica i poder descobrir les terres de Ponent.

Verdú, terra de vins

We use cookies to help provide you with the best possible online experience. By using this site, you agree to our use of cookies. Mehr Informationen
Einstellungen